Helsingin myymälä

Myymälä

STREETBEAT on vuonna -95 perustettu katumuodin independent erikoisliike. Myymälämme sijaitsee HELSINGIN KALLIOSSA lähellä Hakaniemen metroasemaa.

Valikoimistamme löytyy vaatteiden erikoismerkkejä, sekä myös isompia tunnettuja brändejä. Suurin osa tuotteistamme löytyy nettikaupasta, mutta Helsingin myymälässä on myös melko paljon tuotteita, joita ei ole netissä myynnissä, joten jos mahdollista, niin suosittelemme poikkeamaan liikkessämme. Saamme lähes joka viikko uusia tuotteita myymäläämme ja meiltä löytyy liikkestämme myös vaatteiden uniikkeja yksittäiskappaleita. Meillä on jatkuvasti myös paljon ale-hintaisia tuotteita ja todella hyviä tarjouksia !

Streetbeatista löydät myös vaatteiden isoja kokoja, housuissa kokoja aina 7XL / 50" asti, ja takeissa sekä paidoissa kokoja 7XL asti.

Näin löydät perille:

Myymälämme sijaitsee Helsingin kalliossa Porthaninkadulla lähellä Hakaniemen metroasemaa.                                              Osoite: Porthaninkatu 9  00530 Helsinki

Jos tulet metrolla, käytä uloskäyntiä: Toinen linja -> Sen jälkeen Porthaninkatua ylös noin 250m ja oikealta puolelta katua löydät STREETBEAT-myymälän.
Raitiovaunuista linjat 9, 3 sekä 1 ja 1A ajavat Porthaninkatua pitkin, pysäkit kadun molemmissa päissä, joten voit jäädä kummassa päässä tahansa pois.
Linja-autoista numero 51 ajaa Porthaninkatua pitkin, sekä myös kaikilla Hämeentietä pitkin ajavilla linja-autoilla pääset liikkeemme lähelle. Hakaniemen torilta on 5 min. kävelymatka meille.

Omilla autoilla tuleville löytyy kulmiltamme yleensä melko hyvin kadunvarsipaikkoja.

TERVETULOA !


tech