Helsingin myymälä

Toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet normaalisti 2 - 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi haluamaasi noutopisteeseen tai kotiisi. Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyrimme lähettämään asiakkaille samana päivänä. Toimitusajan mahdollisesti venyessä, ilmoitamme siitä ja asiakkaalla on tällöin mahdollisuus tehdä muutoksia tilaukseen tai perua tilaus.

Jos tuotteelle on ilmoitettu normaalia pidempi toimitusaika esim. n. 1 - 2 viikkoa, niin se tarkoittaa että kyseistä tuotetta on meille  tulossa lisää, mutta toimitusaika on arvio, joten se saattaa joskus hieman  muuttua suuntaan tai toiseen, johtuen tavarantoimittajasta tai tehtaasta. Joskus tuote saattaakin tulla luvattua nopeammin ja joskus hieman luvattua  myöhemmin.

Muista laittaa aina tilauksesi yhteyteen PUHELINNUMEROSI, jotta voimme  ilmoittaa jos tavaraa ei olekaan saatavilla tai se on tilapäisesti päässyt loppumaan tai jos tilauksessasi on jotain muuta selvitettävää, puhelinnumero usein nopeuttaa ja helpottaa asioiden selvittämistä.

Posti ja Matkahuolto lähettävät saapumisilmoituksen myös tekstiviestillä sähköisen saapumisilmoituksen lisäksi.

Huom. POSTIENNAKKO- sekä BUSSIENNAKKOTILAUKSISSA OLTAVA AINA TOIMIVA PUHELINNUMERO !

Voit tilausta tehdessäsi myös valita vaihtoehdon "Nouto myymälästä". Tilaus täytyy olla maksettuna ennen noutoa ja on noudettava 14 vrk kuluessa tilausvahvistuksesta. Ota maksukuitti mukaan tilausta noutaessasi.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut.

Maksutavat

  • Verkkopankit, Luottokortit
  • Postiennakko sekä Matkahuollon bussiennakko (Tuotteet ja toimituskulut maksetaan pakettia noudettaessa)
  • Ennakkomaksu eli tilisiirto haluamallasi tavalla
  • Joustoraha Lasku tai Osamaksu
  • Collector Lasku tai Osamaksu
  • MobilePay

Verkkopankki- ja luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksu, sekä MobilePay maksut vahvistuvat meille maksetuiksi heti, joten nopea toimitus.

Ennakkomaksu vaihtoehdon voi valita, jos esimerkiksi sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa tilausta tilauksen tekohetkellä verkkopankissasi. Voit maksutiedoilla käydä suorittamassa maksun esim. maksuautomaatilla tai pankin konttorissa. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä tulostettavaksi tiedot tilisiirtoa varten. Kun maksusi näkyy tilillämme, tilauksesi postitetaan. Maksun tulee näkyä 2 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta tilillämme. Näin varmistat, että tuotteet pidetään varattuina sinulle. Ennakkomaksu vaihtoehdossa joudumme tarkistamaan maksut tililtämme manuaalisesti jälkikäteen, joten tilauksen toimitus saattaa hieman viivästyä tästä syystä.

Jos valitset posti- tai bussiennakko vaihtoehdon, sinulle tulee s-postiin vahvistuspyyntö johon tulee vastata; "hyväksyn toimitusehdot". Tämä siitä syystä, että jos asiakas jättää tilauksensa noutamatta, on hän vastuussa aiheutuneista toimituskuluista. Jos sinulla on aiempia noutamattomia posti- tai bussiennakkotilauksia, emme lähetä tilaustasi näillä maksutavoilla, vaan sinun tulee maksaa tilauksesi ennakkoon.

JOUSTORAHA TUOTESELOSTE:

Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90¤. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90¤ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

COLLECTOR COMMERCE LASKU/OSAMAKSU:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitset maksutavaksi Collector Commercen, tulet saamaan tilatut tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy 30 päivän kuluttua. Laskulla vaihtoehdossa asiakkaalla on vähintään 30 ja maksimissaan jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
Kun valitset verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen,voit tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseen ja sinun pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilausta tehdessäsi. Laskun saadessasi voit valita 18 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 23,2 prosenttia vuodessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomessa lähimpään postiin, postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin: 5,90 €
(Maksettaessa ennakkomaksuna, verkkopankilla tai luottokortilla)

Suomessa postin kautta kotiin toimitettuna: 9,90 €
(Maksettaessa ennakkomaksuna, verkkopankilla, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla).

Posti- tai bussiennakolla tilattaessa suomeen: 9,90 €
(Tuotteet ja toimituskulut maksetaan  pakettia noudettaessa)

Myymälästä noudettaessa: 0 €

Muihin EU maihin toimituskulut on: 20 €
Ulkomaan tilauksiin ainoa hyväksyttävä maksutapa on Verified by Visa.

Yli 100 euron tilaukset kotimaassa ilman toimituskuluja, ei koske posti- tai bussiennakkotilauksia eikä kotiinkuljetuspaketteja.

Palautukset / Vaihdot

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, myöhemmin tehtävistä palautuksista täytyy sopia tapauskohtaisesti. Asiakas on kerran oikeutettu vaihtamaan tuotteen toiseen veloituksetta. Ilmoitathan meille aina sähköpostilla ennen tuotteen palauttamista/vaihtoa, saat vastausviestinä tarkat palautus- ja vaihto-ohjeet.

Voit palauttaa tuotteen postitse, lähetä paketti ASIAKASPALAUTUKSENA !  Meillä on postin kanssa asiakaspalautussopimus, sinun ei tarvitse maksaa postikuluja.

KIRJOITA OSOITTEEKSI:
Asiakaspalautus
616797
Streetbeat
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki

Emme lunasta postista tai Matkahuollosta palautuksia, jotka asiakas on lähettänyt meille posti- ti bussiennakolla.

Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa sekä mahdollisen myyntipakkauksen täytyy myös olla ehjä ja myyntikunnossa.

Huomaathan että jos esimerkiksi vaatteessa on lemmikkieläimen karvoja, se ei tällöin ole alkuperäisessä- eikä myyntikunnossa, joten siinä tapauksessa emme hyvitä maksua, emmekä voi vaihtaa tuotetta. Aiheettomista palautuksista postikulut tulevat asiakkaan maksettaviksi. Huomaathan että PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE ALUSVAATTEITA, ei myöskään siinä tapauksessa jos asiakas on saanut alusvaatteen lahjatuotteena eli jos asiakas palauttaa muut tuotteet niin siinä tapauksessa lahjatuotteen hinta veloitetaan asiakkaalta.

Myös jos asiakkaan tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen niin pieneksi, että se ei oikeuta lahjatuotteeseen, niin lahjatuotteen hinta vähennetään asiakkaalle maksettavasta palautuksesta.

Laita palautuspaketin mukaan toinen saamistasi tilauspapereista ja kirjoita siihen IBAN tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) Hyvitämme rahat palautuksista mahdollisimman nopeasti,kuitenkin viimeistään 30:n päivän sisällä, joka on etäkaupan laissa määritelty maksun palautusaika. Jos jostain syystä et ole tuona aikana saanut rahojasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nettikaupasta tilaamasi tuotteen voit myös vaihtaa tai palauttaa Streetbeat-Myymälään, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki. Ota tällöin tilausvahvistus mukaan.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen

Posti- tai bussiennakkotilauksen noutamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus ja etäkaupan säännösten mukaan tässä tapauksessa myyjällä on oikeus vaatia ostajalta korvausta myyjälle aiheutuneista kuluista. Lunastamatta jätetystä lähetyksestä laskutamme asiakkaalta lähetyksen kahdensuuntaiset postituskulut.

Tämä menettelytapa mahdollistaa sen, että voimme pitää posti- tai bussiennakko -tilauksen mahdollisena jatkossakin, sekä mahdollisimman alhaisella, kustannuksia vastaavalla tasolla.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Streetbeat toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Streetbeat vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVäSKYLä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com