Helsingin myymälä

Toimitusehdot

Pyrimme lähettämään  tilaamasi tuotteet normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa ja tilaus on yleensä noudettavissa 2-4 arkipäivän kuluessa.
Toimitusaika saattaa hieman muuttua, jos on esim. poikkeuksellinen ruuhka tilausten käsittelyssä. Usein juhlapyhien jälkeen tilausten käsittely saattaa olla ruuhkautunut, koska pyhien aikaan ei tilauksia käsitellä. Myös esim. kesälomien aikaan saattaa joskus toimitusajat hieman muuttua.
Emme myöskään vastaa kuljetusliikkeistä johtuvista viivästyksistä ( esim. Posti tai Matkahuolto).
Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyrimme ja onnistumme usein lähettämään asiakkaille jopa samana päivänä, ja siinä tapauksessa tilaus on yleensä noudettavissa jo seuraavana päivänä, mutta saman päivän lähetys ei aina onnistu.
Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavana, tai sen toimitus viivästyy, niin ilmoitamme sinulle.
Siinä tapauksessa voit hyväksyä muuttuneen toimitusajan, tai voit tehdä muutoksia tilaukseesi, tai halutessasi hyvitämme maksun toimittamatta jääneestä tuotteesta. 
Jos tuotteelle on ilmoitettu normaalia pidempi toimitusaika esim. n. 1-2 viikkoa, niin se tarkoittaa että kyseistä tuotetta on meille  tulossa lisää, mutta toimitusaika on arvio, joten se saattaa joskus hieman  muuttua suuntaan tai toiseen, johtuen tavarantoimittajasta tai tehtaasta. Joskus tuote saattaakin tulla luvattua nopeammin ja joskus hieman luvattua  myöhemmin.
Emme vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat johtuneet arvioidun toimitusajan ylittymisestä.
Huomaathan että esim. juhlapyhien aikaan tai poikkeavien olosuhteiden vallitessa toimitusajat ovat usein normaalia pidempiä.

Muista laittaa aina tilauksesi yhteyteen PUHELINNUMEROSI, jotta voimme  ilmoittaa jos tavaraa ei olekaan saatavilla tai se on tilapäisesti päässyt loppumaan tai jos tilauksessasi on jotain muuta selvitettävää, puhelinnumero usein nopeuttaa ja helpottaa asioiden selvittämistä.

Posti ja Matkahuolto lähettävät saapumisilmoituksen myös tekstiviestillä sähköisen saapumisilmoituksen lisäksi.

Voit tilausta tehdessäsi myös valita vaihtoehdon "Nouto myymälästä", tässä tapauksessa toimituskulut ovat aina 0 euroa. Tilaus täytyy olla maksettuna ennen noutoa ja on noudettava 14 vrk kuluessa tilausvahvistuksesta.
Ota maksukuitti mukaan tilausta noutaessasi.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksesi, saat automaattisesti tilausvahvistuksen sähköpostiin, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut.
Jos tilausvahvistusta ei ole tullut, kannattaa tarkistaa roskapostikansio, sekä oletko kirjoittanut tilaukseesi s-postiosoitteesi oikein.

Maksutavat

  • Verkkopankit, Luottokortit
  • Ennakkomaksu eli tilisiirto haluamallasi tavalla
  • Joustoraha Lasku tai Osamaksu
  • Collector Lasku tai Osamaksu
  • MobilePay

Verkkopankki- ja luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksu, sekä MobilePay maksut vahvistuvat meille maksetuiksi heti, joten nopea toimitus.

Ennakkomaksu vaihtoehdon voi valita, jos esimerkiksi sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa tilausta tilauksen tekohetkellä verkkopankissasi. Voit maksutiedoilla käydä suorittamassa maksun myöhemmin haluamallasi tavalla esim.  verkkopankissa, maksuautomaatilla tai pankin konttorissa. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä tulostettavaksi tiedot tilisiirtoa varten. Kun maksusi näkyy tilillämme, tilauksesi postitetaan. Maksun tulee näkyä 2 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta tilillämme. Näin varmistat, että tuotteet pidetään varattuina sinulle. Ennakkomaksu vaihtoehdossa joudumme tarkistamaan maksut tililtämme manuaalisesti jälkikäteen, joten tilauksen toimitus saattaa hieman viivästyä tästä syystä.

Maksutavoista on ainakin toistaiseksi poistunut postiennakko ja bussiennakko vaihtoehto.

JOUSTORAHA TUOTESELOSTE:

Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90¤. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90¤ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

COLLECTOR COMMERCE LASKU/OSAMAKSU:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitset maksutavaksi Collector Commercen, tulet saamaan tilatut tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy 30 päivän kuluttua. Laskulla vaihtoehdossa asiakkaalla on vähintään 30 ja maksimissaan jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
Kun valitset verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen,voit tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseen ja sinun pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilausta tehdessäsi. Laskun saadessasi voit valita 18 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 23,2 prosenttia vuodessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomessa lähimpään postiin, postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, sekä Matkahuollon noutopisteisiin: 5,90 €
(Maksettaessa ennakkomaksuna, verkkopankilla,  luottokortilla, tai laskulla/osamaksulla).

Suomessa postin kautta kotiin toimitettuna: 9,90 €
(Maksettaessa ennakkomaksuna, verkkopankilla, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla).

Myymälästä noudettaessa: 0 €

Muihin EU maihin toimituskulut on: 20 €
Ulkomaan tilauksiin ainoa hyväksyttävä maksutapa on Verified by Visa.

Yli 100 euron tilaukset kotimaassa ilman toimituskuluja, ei koske posti- tai bussiennakkotilauksia eikä kotiinkuljetuspaketteja.

Palautukset / Vaihdot

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, myöhemmin tehtävistä palautuksista täytyy sopia tapauskohtaisesti.
Vaihdot ovat edelleen maksuttomia, palautuksissa asiakkaan omavastuu on 4,90 euroa.
Jos olet valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksun, niin palautuksista hyvitämme laskulta tuotteiden summan vähennettynä omavastuu osuudella. Joten jos laskulle jää pääomaa, niin laskutusyhtiöistä riippuen sinulta saatetaan veloittaa kuitenkin mahdolliset laskutuslisät, jotka riippuvat valitsemastasi laskutusyhtiöstä (Jousto tai Collector).
Laskulla tehdyissä tilauksissa annamme asiakkaalle mahdollisuuden toimia myös niin, että voit maksaa palautuskulun suoraan tilillemme, jolloin perumme koko laskun, eikä sinulle jää laskutuslisiä maksettavaksi, mikäli olet palauttanut kaikki tuotteet.
Ilmoita meille, mikäli haluat käyttää tätä vaihtoehtoa!
Huomaathan myös, että jos tilaamiesi tuotteiden summa on alunperin ollut yli 100 euroa ja olet saanut tilauksesi ilman toimituskuluja, ja jos palautusten jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 100 euron, niin tämä toimituskulu-etu menetetään ja hyvitettävästä summasta vähennetään toimituskuluja vastaava summa.
Asiakas on kerran oikeutettu vaihtamaan tuotteen toiseen veloituksetta.
Jos laskulla tehdyssä tilauksessa on kyse tuotteen vaihdosta kalliimpaan tuotteeseen, tulee hinnan erotus maksaa aina suoraan tilillemme, koska emme voi koskaan muuttaa laskun summaa suuremmaksi.
Ilmoitathan meille aina sähköpostilla ennen tuotteen palauttamista/vaihtoa, saat vastausviestinä tarkat palautus- ja vaihto-ohjeet.

Tee palautus aina Postin tai Matkahuollon ASIAKASPALAUTUKSENA, riippuen kummalla toimitustavalla olet tilauksesi alunperin tehnyt.
Muista aina laittaa paketin päälle Postin tai Matkahuollon asiakaspalautusnumero. 
Meillä on postin ja Matkahuollon kanssa asiakaspalautussopimus, sinun ei palautusta lähettäessa tarvitse maksaa postikuluja.

POSTIN ASIAKASPALAUTUSNUMERO:  652371

MATKAHUOLLON
ASIAKASPALAUTUSNUMERO:  9521009

KIRJOITA OSOITTEEKSI:

Asiakaspalautus No: .................
Streetbeat
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki

Jos asiakas tekee palautuksen muulla tavoin, kuin asiakapalautussopimuksella, häneltä veloitetaan kalliimmasta palautuksen toimituksesta aiheutuneet kulut.

Emme myöskään lunasta postista tai Matkahuollosta palautuksia, jotka asiakas on lähettänyt meille posti- tai bussiennakolla.
Noutamatta jätetty tilaus ei ole tilauksen peruutus, vaan siinä tapauksessa asiakkaalta veloitetaan tilauksesta aiheutuneet todelliset toimituskulut sekä tilauksen käsittelykulut, sekä mahdolliset kulut paketin uudelleen lähettämisestä.
Yleensä tarjoamme paketin uudelleen lähetyksen todellisia kuluja halvemmalla, emmekä peri käsittelykuja.

Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa sekä mahdollisen myyntipakkauksen täytyy myös olla ehjä ja myyntikunnossa.
Tuotteessa pitää olla kaikki tuotelaput kiinni, joten irroitathan tuotelappuja vasta kun olet sovittanut tuotteen ja päättänyt pitää sen.
Liitä palautuksen mukaan yksi saamistasi tilauspapereista, ja kirjoita siihen mahdollinen toiveesi vaihtotuotteesta.
Muistathan sulkea palautuspaketin huolellisesti, kannattaa teipata paketti kiinni niin, että se ei pääse aukeamaan kuljetuksen aikana.
Tuotetta ei hyvitetä, mikäli se on vaurioitunut, johtuen huolimatttomasta pakkaamisesta.
Aiheettomista palautuksista kaikki postikulut tulevat asiakkaan maksettaviksi.
Huomaathan että jos esimerkiksi vaatteessa on lemmikkieläimen karvoja, se ei tällöin ole alkuperäisessä- eikä myyntikunnossa, joten siinä tapauksessa emme hyvitä maksua, emmekä voi vaihtaa tuotetta. 
Huomaathan että PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE ALUSVAATTEITA, ei myöskään siinä tapauksessa jos asiakas on saanut alusvaatteen lahjatuotteena eli jos asiakas palauttaa muut tuotteet niin siinä tapauksessa lahjatuotteen hinta veloitetaan asiakkaalta.

Myös jos asiakkaan tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen niin pieneksi, että se ei oikeuta lahjatuotteeseen, niin lahjatuotteen hinta vähennetään asiakkaalle maksettavasta palautuksesta.
Jos kaikki muut tuotteet palautetaan, mutta asiakas pitää saamansa lahjatuotteen, lahjatuotteen arvo vähennetään hyvitettävästä summasta, myös kampanja-lahjatuotteiden osalta.
Jos tilauksessasi on ollut valittuna ennakkomaksu-vaihtoehto, niin tarvitsemme tilinumerosi Iban-muotoisena maksupalautusta varten.
Jos olet maksanut tilauksesi tilauksen yhteydessä normaalisti verkkopankissa, luottokortilla tai valinnut maksutavaksi lasku/osamaksu-vaihtoehdon, niin emme tarvitse tilinumeroasi.
Ilmoita mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.)
Verkkopankilla, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla maksettujen tilausten palautukset hyvitetään Paytrailin (maksunvälittäjän) kautta, jota kautta maksu on meille myös tullut.
Palautusten maksuhyvitykset käsitellään yleensä 14 vrk. kuluessa  palautuksen saapumisesta. Jos jostain syystä et ole tuona aikana saanut hyvitystä tai ilmoitusta hyvityksestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nettikaupasta tilaamasi tuotteen voit myös vaihtaa tai palauttaa
Streetbeat-MyymäläänPorthaninkatu 9 Helsinki.
Ota tällöin tilausvahvistus mukaan.

 

Maksut Luottokunnan (Nets) kautta

 Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Yleiset ehdot

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkosivuillamme on ollut selkeä virhe hintatiedoissa (esim. tuotteen hinta on merkitty virheellisesti alhaisemmaksi tai korkeammaksi tai jos hinnaksi on merkitty 0 €). Edellä mainituissa tapauksissa olemme yhteydessä sinuun ja kerromme virheellisestä hinnasta.

Sivuiltamme löytyvien tekstien ja kuvien kopiointi, lataaminen, siirtäminen tai muu vastaava toiminta on kiellettyä, ellei sitä ole erikseen ja kirjallisesti meidän puolelta sallittu.

Streebeat ei vastaa virheistä, joita sivuston teksteissä tai kuvissa saattaa esiintyä. Pyrimme kuvailemaan sivustollamme myytävät tuotteet tarkasti, mutta pienet värivaihtelut kuvan ja fyysisen tuotteen välillä ovat mahdollisia ja saattavat johtua esimerkiksi verkkoselaimesta tai tietokoneen näytön väriasetuksista.

 Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

tech